Здравейте на всички, нека да се забавляваме заедно!!!!


 
ИндексПорталРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Животно
Късметче
Реклами
Гласувай за мен в BGTop100.com Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Poll
Latest topics
» Метресата {GaaSaku} +18
Вто Яну 09, 2018 11:31 am by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 22 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:18 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 21 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:14 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 20 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:12 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 19 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:09 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 18 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:07 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 17 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:04 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 16 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:03 pm by Death_Angel

» Naruto Shippuuden епизод 15 bg subs
Нед Юли 23, 2017 10:02 pm by Death_Angel


Share | 
 

 NaruHina приключения + 18

Go down 
АвторСъобщение
Death_Angel
Админ
avatar

Female Taurus Cat
Брой мнения : 317
Рожден ден : 14.05.1987
Дата на рег. : 30.03.2010
Години : 31
Местожителство : Велико Търново

ПисанеЗаглавие: NaruHina приключения + 18   Съб Дек 04, 2010 2:21 am

Наруто и лилавокоската мълчаливо вървяха по брега на морето с наведени глави, защото никой от тях не смееше да проговори на другия. Блондинът беше предложил на Хината да се поразходят и кой знае още какви неща, но се притесняваше, че ще има както обикновено проблеми с мъжеството си. Не искаше да се излага пред нея и добре, че онзи път в мазето на именито Узумаки тя беше с вързани очи, защото щеше да го подиграва дълго време. Също имаше късмет, че технологиите бяха напреднали и създали хапчета за възбуждане...
- "Какво ли щях да правя, ако Саске не ми беше казал за тях?"- помисли си леко загрижен Наруто, като не отделяше погледа си от земята, все едно гледаше да не се спъне или падне. Щеше да бъде голям майтап за Хината, ако русокоското направи такъв гаф пред нея. Вълните в морето внезапно започнаха да шумят силно и да се плискат една в друга. Вятър се появи и студенината ясно показа, че времето се разваля и всички, които не са на сушина трябва да се подсигурят с такава. Черни облаци се наместиха на небето и закриха весело печащото слънце. Узумаки беше облечен с бледо син потник, който очертаваше малките му, но стегнати мускули; къси панталони- тип хавайки; очилата с тъмни стъкла закриваха слънцето, което дразнеше очите му и голяма сламена шапка на главата му, за да я пази от слънчасване. Хюга пък си плетеше пръстите едни в други и бузите й бяха поруменяли от срам. Беше се сетила за поредният си див секс с Наруто, но и за вибраторите и всички уреди, които той е пъхал в нея, за да може оргазмите да са еднакво божествени и оставащи желанието за още и още... Вярно си беше, че първият й път бе с Наруто, но никой до сега не я беше задоволявал по този начин и докарвал до полуда... А, тя се беше чукала с много, когато блондинът отсъстваше... Облеклото й се състоеше от бяло потниче с гол гръб и презрамките му се преплитаха и връзваха около вратът й; Големите й и пищни гърди играеха свободни под потничето, а зърната й настръхваха с всяка изминала мисъл за секс с Наруто; розовата й поличка- тип минижуб се разпиляваше на всички страни от вятъра, а тя без успех се опитваше да я укроти; под полата ясно се виждаха пепеляво червените й прашки, които възбуждащо се навираха в добре оформеното и сочно дупенце на момичето. В ръката си държеше плажна чанта, в която беше добре сгънала нейни и на Наруто дрехи и кърпи, но и не само това имаше вътре ХД...
Изведнъж капка дъжд падна върху бузите на Хюгата и веднага след това я последваха още. Дъждът започна да ръми по тях, а когато потничето на Хината се намокри, гърдите й се отличиха и се виждаха целите, дори и настръхналите зърна. Наруто изтръпна и желанието за секс и възбудата му пробягаха по тялото му. Члена му в гащите леко се размърда, но нищо повече. Нито беше надървен, нито корав... Този път лицето му беше наистина много притеснено. Как щеше да се възбуди? Как щеше да я задоволи и чука по най- зверския начин? Нали точно това искаше тя? Веднага перверзното му подсъзнание се появи и започна да мисли за пози, секс и уреди...
- "Вибратор... Камшик... Свирка... Задна..."- Не спираше да си мисли той, когато в този момент стъпи на... Усети нещо да го боде по стъпалото. Изведнъж подскочи и започна да вика, като се хвана за големия пръст на кракът си. Хината също подскочи, защото беше замислена и виковете на Наруто я бяха стресирали.
- Мамка му... Мамка му... Вибратор.... Боли...- извика блондинът и веднага щом се усети, какво е казал падна на земята. С едната си ръка придържаше кракът си, а другата я сложи на устата си. Хината се засмя подигравателно и заговори.
- Вибратор, ааа...?- запита със сърказъм тя. Узумаки си свали ръката и я пусна свободно до тялото си. Направи идиотска физиономия и започна.
- Ъъъъ... Аз... Такова...- заичаше той, защото не знаеше какво да каже. Хюга си наведе главата надолу и видя, че на мястото, където седеше до преди минутка Наруто, замаяно стоеше малко раче. Беше си надигнало шипките нагоре, за да се опази от унищожение.
- Ooooo... Горкото то...- каза тя и се наведе, за да го огледа.- Изплаши ли те този великан.- изсмя се отново, а Наруто едва стана.
- Много ти благодаря, Хината.- нацупи се той и си извърна муцунката на другата страна. Усмихнатата Хината стана, но дъжда изведнъж се усили и започна да вали бързо по тях. И двамата бяха мокри до костите си, а да не говорим за дрехите им. Водата направо течеше от тях и падаше по пясъка. Гръмотевици се появиха на небето, а звукът им започна да кънти наоколо. Светкавиците проблясваха зловещо из тъмните небеса. Един силен гръм удари и Хината веднага подскочи и се хвърли върху Наруто. Той се опита да я задържи, но не очакваше точно такава реакция от нея и двамата паднаха на пясъка, като Наруто беше отдолу, а Хюгата от горе му. Вгледаха се в очите, а Хината веднага стана червена, като домат.
- Аз... Наруто- кун... Аз...- заекваше тя, както винаги правеше, когато е близо до нея. Той й се усмихна, хвана я за раменете и я целуна страстно по устните. Хината беше замръзнала на място и се държеше да не припадне. Когато блондина си отдели устните от нейните се излегна и подметна.
- Ако искаш цял ден можем да си седим под дъжда... Мен не ми пречи, все пак съм великия Узумаки Наруто...- тя се опомни, засмя се и бързо се изправи. Русокосия също стана от пясъка и се огледа набързо около тях. Погледа му се прикова на едно самотно място, което приличаше на гора от палми. ВСяка палма беше порастнала до друга и така листата им пазеха сянка и не позволяваха на дъжда да мокри почвата. Узумаки се Обърна към лилавокоската, погледна я и хвана ръката й. Задърпа я към палмовият рай ( така щеше да го нарича вече). Хината вървеше след него, неразбирайки къде отиват, но предпочете да не пита или знае, защото знаеше, че той ще направи всичко за добре. Когато стигнаха под рая Наруто я пусна и се строполи на земята. Седна и започна да мрънка.
- Целият съм мокъррр... Сега как ще ми изсъхнат дрехите и как ще се върнем в хотела?- Хината се подразни.
- Стига си мърморил Наруто, не си само ти този, който е мокър... И аз искам да се приберем...- тишината отново настъпи помежду им и единственото, което се чуваше беше звукът от грамотевиците, които раздираха небосвода. Минаха няколко минути и двамата седяха и не мърдаха, все едно бяха ги проектирали по този начин- статуи, които някой беше направил. Всякакви мисли нинаваха през главата на блондина, но всички те бяха перверзни и си представяше как ще изчука младата Хюга. Какви пози биха пасвали на обстановката и дали да бъде груб или нежен с нея? Е, нямаше да изневери на природата си и щеше да я накара да крещи от удоволствие, да моли за по-силно и при всяко вкарване да изстенва името му. Да коленичи и да му се подчинява. Винаги когато в съзнанието на блондинът се раждаха тези мисли, той ставаше същинско животно. Гледаше с прежаднял за секс поглед, сърцето му започваше да бие силно и бързо, а кръвта да се покачва в члена му. Но нищо повече... Той все още не разбираше защо се получава този проблем в него, но беше сигурен, че е временно, но все пак си имаше хапчетата за възбуда. Усмихна се той и бръкна в джоба си, за да извади шишенцето, но веднага си ококори очите, защото него го нямаше в джоба му. Скокна паникьосан и започна да се върти, като пумпъл и да търси безценните си хапченца. Но така и не ги намираше... Колкото и да надигаше камъните или да обикаля наоколо, резултат не постигаше. Все едно бяха потънали в дън земя. Хюгата само стоеше и го гледаше. Беше хипер смешен, все едно някое червейче щъкаше в зад.... му ХД. Лилавокоската започна да се смее, а блондито се спря и я погледна тъпо.
- Какво ти е толкова смешно, Хината?- тя не каза нищо, а се засмя още по- силно.
- Смешен си, Наруто... Приличаш на някой шут...- този път русокосия си намръщи веждите, кръстоса си ръцете пред гърдите и изсумтя.
- Хм... Шут... Така значи? Просто търсех нещо...- Хина бръкна в чантата си и извади шишенце с някакви хапчета. Наруто замръзна, а зениците му все едно искаха да изскочат.
- Това ли търсеше...?- запита тя и се изкиска.
- Ъъъъ... Ами... аз... такова.- внезапно тя го хвърли към него и той хвана шишенцето. Самодоволната му усмивка се появи моментално и отвори капачката. Изтърси няколко (около 10 ХД) и ги глътна. Веднага усети, как в тялото му енергията и възбудата потекоха ( в буквалния смисъл ХД). Члена му на момента се изправи, което ясно показваше, че е възбуден, корав и готов за здрав и буен секс. Погледът му се промени и гледаше, като диво животно, когато е видяло хубава женска. Тялото му беше напрегнато и с всяка изминала секунда все повече настръхваше. Дяволската му усмивка се показа и зъбите му лъснаха на бял свят...
- Хинатааа... Не ти ли пречат тези дрехи?- каза демонски той, а Хюгата беше леко в стрес. Той запона да се приближава към нея с бавни, но големи крачки. Искаше да й покаже, че сега той е "Господарят й". Че ще прави, каквото той поиска и ще я чука бясно...
- Наруто... кун...- заекваше Хината и започна да отстъпва назад с неговото темпо на вървене. Добре знаеше какво я чака, но отвътре тя гореше. Желаеше ръцете му по тялото си, устните му да я целуват на всякъде и грубо да захапва зърното на гърдите й. Копнееше да усети члена му вътре в нея, как бързо и дълбоко прониква . Също така умираше за многобройните оргазми, които само той знаеше как да постигне. Е, общо казано от всичките тези мисли тя не беше усетила, че вече се бе подмокрила отдолу. Най- накрая пътят назад беше спрян от една палма и Наруто притисна лилавокоската. Приближи си главата близо до нея и тя почувства дъхът му... Толкова мек и възбуждащ... Леко си смъкна лицето и прежадняло облиза вратлето й. Хина изстена тихо, но достатъчно, за да я чуе. Знаеше, че това я подлудява и ще иска още, затова се отдръпна и пристъпи крачка назад. Момичето беше изненадана, защото никога не беше правил така. Винаги я възбуждаше и после следваше секса, но сега... Сега той я бе подразнил и спрял на най- хубавата част. Лицето й беше почервеняло от срам и не можеше да събере сили, за да разбере какво става.
- Наруто... кун... Какво...?- прекъсна я, като се прилепи плътно до нея и добре надървения му член се опря до тялото й. Хината изтръпна и усети възбудата в себе си. Цялата гореше от желание за това, което щеше да следва... Той си смъкна ръката надолу по тялото й и хвана едната гърда на Хина. Момичето стисна зъби, защото стенанията, които напираха в нея щяха да излязат наяве. Щяха още повече да го подлудят и нямаше да е чак толкова мил, а щеше да бъде лош и груб с нея. Не, че нямаше да стане такъв след като почнат играта, но чудното беше, че Наруто не беше като баща си и учителят си. Минато и Джирая бяха мили и внимателни с жените и всички се чудеха на кого се е метнал русокосия. Е, че Джирая си беше хипер перверзник- беше така, но гледаше на жените, като нещо красиво и възбуждащо всеки мъж, когато бъдат погледнати. Нека се върнем при Наруто и Хината, защото много се отплеснахме от първоначалната идея ХД...
Хюгата не можа да издържи на напрежението и изстена силно.
- Мммм... Наруто...- блондито направо подлудя и започна да стиска гърдата й, а другата ръка си я плъзна по коремчето й и когато стигна до полата я пъхна и започна да масажира котенцето й. Хината си затвори очите и прехапа устна, защото възбудата, която й доставяше Наруто беше неописуема.
- Наруто...- блондинът не спираше да се усмихва, като каза.
- Кажи го, Хината....- заповяда й той. Веднага збърза темпото на пръстите си, и лилавокоската извика.
- Искам да ме ч*каш, Наруто... Тук и сега, на момента...- Узумаки това чакаше, но предпочете да я поизмъчи още малко.
- Ами, ако откажа?- Хината на секундата си отвори очите и се вгледа в неговите. Бяха свирепи и жадни за плътта й.
- Няма да откажеш.- усмихна се леко тя.- Знаеш, че ще правим с*екс, както винаги... Както на мен ми харесва...- блондинът си затвори очите, усмихна се и зловещо каза.
- Права си... Ще те ч*укам, но сега ще е различно... Никога няма да забравиш този ден... Гарантирам...- Отвори си клепачите и очите му бяха някак странни... Ужасяващи и плашещи... Махна си ръцете от нея и я хвана за главата.
- Знаеш какво искам, нали...?- момичето кимна с глава и хвана с ръцете си панталоните му, като ги смъкна до земята. Наруто ги махна и бастунът му лъсна на вън. Беше се надигнал и обемът му наистина беше голям. За разлика от минали пъти чл*нът му беше много голям и дебел. Хината не разбираше на какво се дължи това, но в едно беше сигурна- удоволствието за нея щеше да бъде двойно повече. Тя приклекна на нивото на мъжеството му и го хвана с двете си ръце. Доближи си лицето до него и леко започна да го облизва с език и да поддържа възбудата му. Безцветна слуз излезе от чл*на му, което показа възбудата на блондинът. Момичето я облиза нежно и лапна чл*на му. От топлината, която правеше устата й, той изстена и Хина започна да си движи нагоре- надолу устата и ръката едновременно. Наруто беше на седмото небе от удоволствието, което щеше да продължи и то доста време ХД.
Хината не спираше да се движи в ритъм, когато Наруто усети, че наближава да свърши. Хвана главата на Хюагата и я спря. Тя си вдигна погледът и го гледаше объркано.
- Не, Хината... Сега е мой ред...- каза той и момичето стана. Той извади хавлиите от плажната чанта и ги постели на земята. Тогава лилавокоската седна на една от тях, а блондито разтвори краката й и се излегна пред котенцето й. Вкара два от пръстите си вътре в нея, а с още два от другата ръка масажираше кл*торчето й. Кръвта на Хината започна да кипи от удоволствие, а възбудата й ставаше много по- голяма. Тя започна да стене и да изрича силно името му. Това преля чашата... Наруто не издържа на стенанията й и забърза темпото на пръстите си. Двата, проникваха бързо и на дълбоко... Махна си пръстите, масажиращи п*тчицата й и започна с език да си играе с нея. Хината просто не знаеше къде се намира и буквално крещеше от наслада. За първи път й правеше това, обикновеното Ч*кане, което правеха беше- тя да му прави минет и после диво да я е*е все едно отвътре я разкъсва... Но сега беше друго... Той й доставяше удоволствие, както никога досега и може би наистина нямаше да забрави този момент... Не след дълго Наруто усети, че оргазма на лилавокоската наближава и темпото му се забърза до макс. Хината вече не можеше да не вика, защото това наистина я убиваше от наслада.
В същото време зад близката скала седеше Хюга Неджи и наблюдаваше играта между приятелят му и братовчетка му. Как тя му беше правила минет, а сега той на нея. Как й беше мачкал огромните и стегнати гърди? Как му го засмукваше и си играеше с него? Чудеше се дали наистина е толкова гореща, колкото изглежда. Чуваше стенанията й и си беше изкарал чл*ена и се задоволяваше. искаше и той да опита от вкуса на плътта й и да изпита, това което и Наруто, но нямаше смелост да си поиска. ВСе пак Хината беше от главното семейство и всички трябваха да и се подчиняват. Да изпълняват всяка нейна прищявка и да задоволяват капризите й. Затова странеше от нея, но всеки път когато някой я ч*каше той гледаше тайно и си лъскаше бастуна. Неджи тихичко стенеше и се наслаждаваше на удоволствието, макар и далеч от тях.
Нищо неподозиращият Наруто не спираше да задоволява момичето и точно преди оргазмът й да дойде, движението на пръстите му бяха на макс и изведнъж се чу вика на Хината... Оргазмът я връхлетя и я остави без дъх, а пък наруто леко забави темпото на ръката си, но не спираше да смуче кл*торчето й и да си играе с него.
Когато тялото й спря да се гърчи от оргазма и да потрепва. Блондинът се изправи и целуна момичето страстно и възбуждащо. Захапа й долната устна и леко я стисна със зъби. Поредното стенание излезе от гърлото на Хината, а русокосия започна да мачка гърдите й. След целувката Узумаки стана и отвори отново чантата на Хината. От там извади вибраторът и се усмихна дяволито. Отново приклекна и го вкара в нея, като го включи и вибрациите започнаха да я възбуждат. Стенанията й отново се появиха, а Наруто започна да целува и леко да захапва хем едната й гърда, хем другата. Такова нещо никога не се бе случвало на младата Хюга, дори и не си беше мечтала за такъв момент.
Spoiler:
 

Spoiler:
 
Върнете се в началото Go down
http://naruto-fans-bg2.bulgarianforum.net
 
NaruHina приключения + 18
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Здравейте на всички, нека да се забавляваме заедно!!!! :: Творчество :: Фенфикшън и др.-
Идете на: